PlantStart Pluggbox Pop-up

[5698]
 PlantStart Pluggbox Pop-up
Klicka för förstoring
Pluggboxen är ett kompakt minidrivhus som gör det möjligt att odla hela 49 pluggplantor med djupa och fina rotsystem; perfekta att plantera i kruka, balkonglåda eller på friland.
Pluggboxen består av tre delar: bottentråg, pluggdel och lock. Materialet är av hög kvalitet och tål maskindisk.
 
Montera: placera pluggdelen över bottentråget med hjälp av stödbenen. Stödbenen ska vila på bottentrågets infrästa kant. Tryck inte ner pluggdelen. Se bifogad instruktion.
Förodla: fyll cellerna med såjord. Vänd locket upp och ner och tryck till så får du en fördjupning att så fröna i. Så fröna efter instruktioner på fröpåsen. Ärtor och bönor lämpar sig ej för sådd i pluggboxen.

Duscha sådden fuktig den första tiden tills plantornas rötter har utvecklats. Använd: bottentråget är självvattnande; vattna i tråget så sköter kapillärkraften resten. Locket kan vridas 90° för att reglera ventilationen.

När plantorna vuxit sig lite större ska locket tas bort. När plantorna har vuxit till sig och rötterna är välutvecklade ska de planteras om. Vinkla försiktigt ut de båda stödbenen på pluggdelen och tryck lätt nedåt. Med hjälp av bottentrågets uppbyggda tappar lyfts pluggplantorna upp; en popup-effekt!
   Recensioner  SEK:198:- SEK:179:-
Delbetala från SEK:8:-/mån
Kunder som har köpt den här produkten köpte också